Maatschappelijke stages

Egala Zorg verwelkomt regelmatig maatschappelijk stagiaires die kennis willen maken met de doelgroep ouderen en interesse hebben in de zorg. Wil jij ook ervaring opdoen bij Egala Zorg? We vertellen je graag hoe je je kunt aanmelden voor een maatschappelijke stage (snuffelstage) op locatie Raffy, Lâle of De Leystroom.

  • Neem minimaal 3 weken voor aanvang van de stage contact op met onze vrijwilligerscoördinatoren via teamvrijwilligers@egalazorg.nl. Geef in je mail aan in welke periode je stage wilt lopen en welke locatie je voorkeur heeft. Er is beperkt plaats voor maatschappelijk stagiairs. Scholieren met een familielid werkend binnen Egala Zorg hebben voorrang.
  • Een van de vrijwilligerscoördinatoren neemt vervolgens contact met je op en laat je weten of er mogelijkheden zijn om je stage te lopen. Als er nog plaats is, plannen we een kennismakingsgesprek op locatie. In het gesprek maken we afspraken over je stage, we vertellen je wat je kan verwachten en we ondertekenen jouw stageovereenkomst die je hebt gekregen vanuit school.

We zien je aanmelding graag tegemoet!