(Thuis)zorg, wonen en welzijn op onze Brabantse locatie De Leystroom

Verhuizen naar een verpleeghuis is een grote stap. Bij De Leystroom zorgen we ervoor dat u zich snel thuis voelt. Wij bieden een huiselijke en comfortabele woonomgeving met optimale privacy. Bovendien sluit onze cultuurspecifieke zorg zoveel mogelijk aan bij uw manier van leven. 

U blijft regie houden, maar kunt tegelijkertijd vertrouwen op onze deskundige zorg. En wij bieden u niet alleen zorg. Oprechte aandacht vinden wij minstens zo belangrijk. De Leystroom heeft zes woongroepen voor zorg op psycho-geriatrische (PG) grondslag en een woongroep voor zorg op basis van somatische (SO) grondslag. Wij bieden specialistische verpleeghuiszorg in een veilige omgeving.

Faciliteiten en ontspanning

De Leystroom heeft 64 eenpersoonskamers, voorzien van eigen douche en toilet. Een aantal met gedeelde douche/toilet. Verder hebben we de volgende faciliteiten:

  • kapsalon
  • pedicure
  • fitnessruimte
  • stilteruimte
  • twee multifunctionele ruimten
  • buurthuis
  • binnentuin met terras

Werken of vrijwilligerswerk bij de Leystroom? 


Impressie van deze locatie

De Leystroom is in november 1993 opgericht door de zusters Franciscanessen van de congregatie 'Alles voor Allen' als kloosterverzorgingshuis voor hun hulpbehoevende zusters.
Op 1 januari 1995 werd het kloosterverzorgingshuis ondergebracht in de Stichting Kloosterbejaardenoord De Leystroom. Aanvankelijk werden alleen religieuzen van de congregatie opgenomen in het verzorgingshuis. Vanaf 2001 heeft De Leystroom ook haar deuren geopend voor niet-religieuzen.

De Leystroom

Lage Kant 60, 4817 GG Breda

076 522 51 50

Openbaar vervoer:

De Leystroom is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Station Breda neemt u bus 5 richting Heusdenhout via Lage Kant. U stapt na 10 minuten uit bij bushalte Langveld. Vanaf daar is het nog 1 minuut lopen. U kunt ook bus 7 nemen richting Heusdenhout via Tilburgseweg. Na 7 minuten stapt u uit bij bushalte Mgr. de Vetstraat. Vanaf daar is het nog 9 minuten lopen.

Fiets
Bij de voordeur van De Leystroom is ruimte om uw fiets te stallen. Parkeren van uw fiets is op eigen risico. Zet uw fiets dus op dubbel slot. Er is hiervoor voldoende plek.

Routebeschrijving:
Gebruikt u navigatie, dan kunt u bovenstaand adres invoeren.