Bibliotheek Raffy

Maandag en donderdag geopend van 10:00 tot 12:00 uur. 
Boeken inleveren kan op ieder moment bij de Servicedesk.

Raffy is een verpleeghuis voor Indisch- en Molukse ouderen. Naast de zorg voor onze ouderen, hebben we ook de taak de cultuur te bewaken en te onderhouden. In onze bibliotheek vindt u een groot deel van het erfgoed dat wij in de loop der jaren hebben verzameld. We hebben een brede collectie aan romans en geschiedenisboeken.

Locatie

Vanaf 1 juli 2023 is de bibliotheek gevestigd bij de ingang van Raffy, direct na binnenkomst aan de rechterkant. 

Lenen

De boeken zijn te leen voor bewoners, medewerkers, familieleden en mantelzorgers. U registreert bij de biebmedewerker dat u het boek mee naar huis neemt. Per keer mag u 3 boeken meenemen. U kunt de boeken 4 weken lenen.

Retouren

De boeken brengt u zelf weer terug naar de bibliotheek. Bent u niet in de gelegenheid om dit tijdens de openingstijden te doen?

  • Mantelzorgers en familieleden kunnen de boeken ook achterlaten op de kamer van moeder, vader, opa, oma, tante, oom of ander familielid.
  • Medewerkers kunnen het materiaal ook achterlaten bij de Servicedesk in de bak 'retourneren'.

We vragen u in beide gevallen wel om een mail te sturen naar bibliotheek@egalazorg.nl, zodat de medewerker weet dat de boeken opgehaald moeten worden.

Verlengen

Wilt u geleend materiaal verlengen? Stuur dan een e-mail via de knop hieronder. Het is voor de biebmedewerker fijn als u aangeeft of u het materiaal 2 of 4 weken langer wilt houden.

De bibliotheek vindt u in  Woonzorgcentrum Raffy

Bibliotheek Raffy

Bernard de Wildestraat 400, 4827 EG Breda

076 522 5150