Buurthuis De Leystroom

Maandag t/m zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur

De Leystroom heeft een prachtig buurthuis dat maandag tot en met zondag geopend is van 11.00 tot 17.00 uur. Hier kunt u terecht voor een vers kopje koffie en naar wens met een huisgemaakte lekkernij erbij. Het restaurant in het buurthuis biedt ook lunches, tussen 11:30 en 13.30 uur.

Komt u bij ons lunchen of een drankje nuttigen. Reserveren is niet nodig. Wilt u zeker zijn van een tafeltje, dan kunt u telefonisch reserveren via: 076 - 523 39 00 (toets 2) of ter plekke bij de buurtvrouw in het buurthuis.

Let op: alléén betaling per PIN ! Betaling met contant geld is niet mogelijk.

Terras
Buurthuis De Leystroom heeft een terras, zodat u bij goed weer buiten in het zonnetje kunt genieten van het gezelschap en iets lekkers.

Geniet van het samenzijn en eet smakelijk!

Team Gastvrijheid Egala Zorg

BredaPas

Heeft u een BredaPas? Dan krijgt u hiermee korting in ons buurthuis bij het tonen van uw pas. Meer informatie vindt u op de website van de gemeente Breda.

Iets te vieren?

In het buurthuis organiseren we diverse activiteiten voor onze eigen bewoners, maar ook voor de buurtbewoners.
Het buurthuis is een ontmoetingsplek. 

Bent u van plan om zelf een feest te organiseren? Ook dan is het buurthuis een ideale plek om bijv. uw verjaardag te vieren. Omdat het buurthuis intensief in gebruik is, is het verstandig om tijdig te reserveren. 

Het buurthuis vindt u in  Woonzorgcentrum De Leystroom

Buurthuis De Leystroom

Lage Kant 60, 4817 GG Breda

076 523 39 00 (toets 2)