Restaurant Rumah Senang

Rumah Senang is een kleinschalige, sfeervolle ontmoetingsplek. Onze koks zorgen iedere dag voor een gezonde, warme lunch met keus uit een Indisch of Hollandse maaltijd.

De openingstijden zijn doordeweeks van 08:00 tot 16.30 uur en in het weekend van 10:00 tot 16:30 uur. Lunch is alléén mogelijk tussen 12.00 en 13.00 uur. 

Het restaurant biedt bewoners de mogelijkheid om met andere bewoners in contact te zijn en gezamenlijk te eten. Bewoners gaan als het ware zelfstandig of met begeleiding van familie/mantelzorger 'uit eten'. Het is natuurlijk ook mogelijk om bij Rumah Senang te lunchen als u van buiten Raffy komt.

In Rumah Senang wordt u gastvrij ontvangen door onze gastvrouwen, gastheren en onze vrijwilligers. 

Let op: bij restaurant Rumah Senang én de Toko kunt u alléén per PIN betalen! Betaling met contant geld is niet mogelijk.

Geniet van het samenzijn en eet smakelijk. Selamat makan!

BredaPas

Heeft u een BredaPas? Dan krijgt u hiermee korting in ons restaurant bij het tonen van uw pas. Meer informatie vindt u op de website van de gemeente Breda.

Bekijk het wisselende weekmenu:

Bekijk de vaste drank- en hapjeskaart: 

De Toko

De Toko is geopend van maandag t/m zondag van 10.30 tot 13.30 uur. Er zijn verschillende warme hapjes en Indische koekjes te verkrijgen. Ook zijn er voorverpakte typische Indische lekkernijen verkrijgbaar, zoals kroepoek, emping en sambal.

Let op: alléén betaling per PIN!

Restaurant Rumah Senang en de Toko vindt u in Woonzorgcentrum Raffy

Woonzorgcentrum Raffy

Bernard de Wildestraat 400, 4827 EG Breda

076 - 522 51 50