Onze vrijwilligers

Van boodschappen en een spelletje doen tot een uitstapje en horeca ondersteuning: vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze samenleving. Dat geldt ook voor onze vrijwilligers bij Egala Zorg! Bij ons zijn circa 180 enthousiaste vrijwilligers actief. Zij dragen bij aan het welzijn van onze bewoners en cliënten!Als vrijwilliger heb jij een belangrijke rol 

We geloven bij Egala Zorg in de unieke kracht van ieder mens. We kijken met oprechte en persoonlijke aandacht naar wat onze bewoners en cliënten eigen maakt. 

 Vrijwilligers geven onze bewoners iets extra's. Bijvoorbeeld een luisterend oor, een fijne wandeling of een gezellig spelletje. Maar ook activiteiten zoals cliënten ophalen (en thuisbrengen) om naar de dagverzorging te gaan of het ondersteunen in de horeca is belangrijk vrijwilligerswerk. Vrijwilligers helpen ook bij het vervullen van culturele behoeften van onze bewoners. Denk aan ondersteuning bij moskeebezoek voor Lâle , de Indië-herdenking op Raffy of de carnavalsviering op De Leystroom. 

Onderdeel van ons team worden?

Egala Zorg heeft altijd wel vacatures voor vrijwilligers. Elke locatie heeft een eigen vrijwilligerscoördinator. Er is veel aandacht voor jou. Samen kijken we wat er bij jou past. 

Stuur een e-mail naar teamvrijwilligers@egalazorg.nl. Dan nemen wij contact met je op!

Lees het verhaal van Mona: "Je doet iets vanuit je hart en bewoners voelen dat"

Mona (65 jaar) werkt als vrijwilliger in de Toko van Raffy. Ze vertelt over haar ervaringen als vrijwilliger bij Egala Zorg!