Lid cliëntenraad voor De Leystroom gezocht

08-04-2024

De stem van de bewoner!

Egala Zorg zoekt voor locatie De Leystroom een lid voor haar algemene cliëntenraad.

De cliëntenraad

Vertegenwoordigt die bewoners en cliënten en komt op voor hun belangen. Egala Zorg laat de cliëntenraad meedenken, meepraten en meebeslissen over de onderwerpen die in het belang van onze bewoners en cliënten zijn.

Over welke onderwerpen?

De cliëntenraad heeft instemmings- of adviesrecht over een groot aantal onderwerpen die bewoners en cliënten aangaan. Daarnaast kan de cliëntenraad ook ongevraagd advies uitbrengen. Onderwerpen waarmee de cliëntenraad zich bezighoudt zijn onder andere kwaliteit, veiligheid, hygiëne, voeding, activiteiten, ontspanning, en verbeterplannen voor onze bewoners. Dit alles speelt zich af binnen het kader van de Wet Medezeggenschap Cliënten van Zorginstellingen 2018 (WMCZ 2018).

Spreekt dit u aan?

Bent u een naaste, een familielid of heeft u affiniteit met Egala Zorg en locatie De Leystroom? Dan zijn wij op zoek naar u. Als cliëntenraadslid kunt u zich inzetten voor de medezeggenschap van onze bewoners en cliënten. Het is een waardevolle manier om bij te dragen aan hun kwaliteit van zorg en welzijn.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van de cliëntenraad? Denkt u erover om lid te worden en uw kennis en vaardigheden in te zetten? Neemt u dan contact op met George Link, voorzitter te bereiken via mailadres: clientenraad@egalazorg.nl

Bij Egala Zorg, zorgen we voor elkaar

Wij bieden gastvrije, persoonsgerichte en cultuurspecifieke zorg. Dat betekent dat we ouderen met verschillende achtergronden verzorgen. Dit doen we op een manier zoals zij dit vanuit hun cultuur gewend zijn. Egala Zorg heeft drie verschillende locaties. Raffy is er voor Indisch/Molukse ouderen, Lâle is er voor Turkse ouderen en De Leystroom voor Brabantse ouderen.

Drie unieke locaties dus, maar we zijn allemaal gelijk! Of dat je nu start als medewerker Huishoudelijke Dienst of in het bestuur. Iedereen draagt zijn of haar steentje bij aan onze organisatie en wordt daarom gewaardeerd. Er werken bij Egala Zorg in totaal ongeveer 400 medewerkers en 180 vrijwilligers. Je krijgt bij ons de ruimte om te groeien en ontwikkelen. Zo kun jij er écht toe doen voor de ouderen. Jij bent een belangrijk onderdeel van hun dag en maakt daarmee het verschil. Dat geeft voldoening! Ons alvast beter leren kennen? Kijk dan bijvoorbeeld op onze werken bij website, onze LinkedIn pagina of de TikTok pagina van locatie De Leystroom.