De decembermaand is als we om ons heen kijken vaak een enorme drukte. Er moet nog van alles afgemaakt worden voor het einde van het jaar, we willen de mooiste cadeaus geven, de lekkerste diners klaarmaken en, en, en, en...

Juist in deze periode is met aandacht 'zijn' een prachtige ingang om te vertragen in de drukte om ons heen. Als we namelijk eerlijk zijn, dan breekt het ons hart een beetje steeds als we zien dat de huidige uitdagingen in de wereld uit elkaar drijft door overtuigingen en waarde oordelen.

Om in het moeras met meningen, ideeën en opvattingen te navigeren en trouw te zijn aan wat je van binnen voelt, is geen gemakkelijk opdracht in deze tijd. Het lijkt soms alsof we moeten kiezen, terwijl de werkelijkheid eigenlijk niet gaat over de mening van de ander of de mening van ons zelf, maar om de ontmoeting daartussen.

Ik wil alle medewerkers en vrijwilligers bedanken voor 2021. Jouw inzet en enthousiasme worden enorm gewaardeerd. Ook onder soms lastige omstandigheden kon door de grote betrokkenheid van velen de aandacht en zorg voor onze bewoners en cliënten doorgaan. Het nieuwe jaar ligt voor je. Ga vooral verder met wat je deed, vanuit je eigen kwaliteiten, gevoel en passie voor de zorg.

Hele fijne kerstdagen toegewenst met gezin, familie en vrienden. Waar eenieder zijn eigen uitdagingen heeft, maar dat het vooral mooie bijzondere dagen mogen worden. Een gezellige jaarwisseling en op naar mooi, liefdevol en gezond 2022! Samen kleurrijk.

Een warme groet,

Patricia Bender
bestuurder