Indiëherdenking 15 augustus

21-07-2022

Op maandag 15 augustus wordt de Indië-Herdenking gehouden bij het Indiëmonument in de achtertuin van Raffy. Deze keer is voor thema verwerken is versterken gekozen. Voor tweede en derde generaties die worstelen met hun identiteit blijkt dit thema actueel te zijn. Het (spoor)zoeken naar de weg terug helpt tweede en derde generaties het onverwerkte en niet altijd uitgesproken leed van de eerste generatie te verwerken om daar vervolgens sterker uit te komen.

U bent van harte uitgenodigd om deze herdenking bij te wonen. Om klokslag 14.00 uur begint de herdenking. Het vriendelijk verzoek om 13.45 uur plaats te nemen in de grote tent in de tuin of in de aangrenzende ruimtes van Raffy. Het defilé langs het monument is 15.15 uur, met gelegenheid om bloemen neer te leggen. 

Wilt u (als organisatie) een bloemstuk op afroep laten leggen, neem dan contact op met Magda Wallenburg, per e-mail m.wallenburg@arjati.nl of bel naar 076 - 522 51 50. 

Ontmoeting
Na afloop van de herdenking is er gelegenheid tot ontmoeting. Restaurant Rumah Senang en de Toko in Raffy bieden de mogelijkheid voor een hapje en/of drankje. Dit is tegen betaling (let op alléén met PIN). 

Het reserveren voor een maaltijd/1 drankje is niet meer mogelijk (dit kon tot uiterlijk 8 augustus). Heeft u vragen over uw reservering, dan kunt u contact opnemen met Joyce Stoffelen, per e-mail j.stoffelen@raffy-leystroom.nl of telefonisch via 06 - 82442957.


De Indiëherdenking wordt georganiseerd door Stichting Arjati in samenwerking met Stichting Woonzorgcentrum Raffy-Leystroom. Zij worden ondersteund door de Groep Luchtmacht Reserve, Stichting Veteranen Breda, Bond van Wapenbroeders en vele vrijwilligers.

Contactgegevens Magda Wallenburg, Arjati.
E-mail: m.wallenburg@arjati.nl
Tel. 076 - 522 51 50
Website www.arjati.nl 

Woonzorgcentrum Raffy
Bernard de Wildestraat 400
4827 EG Breda
tel. 076 - 522 51 50