Word lid van de VVAR

Oftewel, de Verpleegkundigen en Verzorgenden Advies Raad. 

Met een nieuwe naam en een nieuwe bestuurder, willen we binnen Egala Zorg een nieuwe start maken. Daarbij vinden we het heel belangrijk dat jij als zorgmedewerker echt een stem hebt. Want, om beslissingen te nemen is het ook belangrijk om te weten hoe het op de vloer gaat.

Ben jij een verzorgende IG, verpleegkundige of helpende plus en wil je graag jouw stem laten horen? En denk je graag mee over het verbeteren van de zorg voor onze cliënten en voor jezelf? Dan is deze rol als VVAR-lid een mooie kans voor jou!

Wat is de VVAR?

De VVAR staat voor Verpleegkundigen en Verzorgenden Advies Raad. De VVAR geeft de Bestuurder van Egala Zorg gevraagd en ongevraagd advies. Dat betekent dat de VVAR meedenkt en –praat over hoe we dingen in onze organisatie doen.

De VVAR gaat in gesprek over de zorg. Om zo de kwaliteit van zorg en de werkprocessen zo goed mogelijk te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wondzorg, medicatiebeleid of de communicatie met familie. Kortom: hoe leveren wij kwaliteit van zorg voor onze cliënten.

Meer weten?

Bekijk de hele vacature hier. Hier kun je ook gelijk solliciteren. Voor vragen, mail naar onze recruiter Laura Zopfi via solliciteren@egalazorg.nl


Het formulier is gesloten.