Vacatures Lâle

Eleman araniyor! Voor onze locatie Lâle Buurtstede in Oosterhout, zijn we op zoek naar een volledig nieuw team! Heb jij affiniteit met Turkse ouderen? Reageer dan snel op een van deze vacatures:


Op Lâle zien we de individuele behoeftes van de mens én collectieve behoeftes die bestaan vanuit de Turkse cultuur. Met onze kennis en ervaring over het land en de cultuur, spelen we daar op in.  

Bij Lâle werk je in een omgeving waar Turkse ouderen zich echt thuis voelen!

Lâle Buurstede is 7 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 7.5.

Lâle in de media

De aardbeving in Turkije in februari 2023 maakte veel slachtoffers. Lâle kwam in actie door samen met bewoners Turkse gerechten en hapjes te verkopen voor de slachtoffers van de aardbeving. Omroep Brabant kwam langs en maakte hier een reportage over. 

> Bekijk de reportage

Max Meldpunt maakte een reportage over het belang van cultuurspecifieke zorg voor ouderen met een migratieachtergrond. In Nederland zijn slechts 5 verpleeghuizen met een afdeling voor mensen van een Turkse of Marokkaanse afkomst. Lâle Buurstede in Oosterhout is met 35 zorgplekken de enige die zich specifiek gericht op Turkse ouderen.

> Bekijk de reportage hier

Manşet bezocht de voorstelling 'Verlaat me niet'. In deze voorstelling spelen acteurs van het Eindhovense theatergezelschap Kulis leven met dementie bespreekbaar maken. Lâle is een van de initiatiefnemers voor deze voorstelling. 

> Bekijk de fotoreportage

Lâle Buurstede

Buurstede 17, 4904 PX Oosterhout

076 - 522 51 50

Stichting Egala Zorg heeft drie zorglocaties. Naast Lâle is er Raffy voor Indische en Molukse bewoners en De Leystroom, gelegen in de wijk Heusdenhout / Brabantpark in Breda. 

Routebeschrijving:
Gebruikt u navigatie, dan kunt u bovenstaand adres invoeren.

Openbaar vervoer:
Lâle Buurstede is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Elke 10 minuten vertrekt vanuit Centraal station Breda een bus richting Oosterhout (lijn 325, 326 en 327). Bij halte Burg. Holtroplaan stapt u uit. Van daaruit is het circa 500 meter lopen naar Buurstede 17.

Parkeren:
Parkeren is mogelijk op de parkeerplaatsen op het terrein Buurstede.