Week van de radicale vernieuwing

12-11-2021

Raffy | Lâle | De Leystroom is betrokken bij de beweging Radicale vernieuwing zorg . Afgelopen week was het de Week van de Radicale vernieuwing met als motto: Samen doorbreken we muren! Collega's namen live deel in Utrecht aan het programma Radicale vernieuwing zorg, zorgonderwijs en de laatste dag met alle bewegingen samen. 

Vanuit onze 'Samen kleurrijk studio' op locatie Raffy en De Leystroom hebben we met een 20-tal collega's de pleinaire sessie(s) via livestream gevolgd en stonden we in verbinding met de studio in Utrecht om te praten over 'vrijheid en veiligheid voor het levensgeluk van cliënten' en 'zorg voor (samen)leven'. Een enerverende week, meepraten, sessie begeleiden, geïnspireerd raken door diverse sprekers en van het gesprek met elkaar. Dank voor ieders betrokkenheid en dank aan de organisatie van Radicale vernieuwing. Samen doorbreken we muren! 

Alle sessies kun je online terugkijken. Zo ook de RV Late Night, een talkshow waar diverse gasten elke avond terugblikken op hun dag. www.weekvanderadicalevernieuwing.nl/livestream